InterMail og Nofoprint A/S har netop påbegyndt et tæt samarbejde inden for både konvolut- og emballagedelen, da Nofoprint kan se en klar fordel i at samle disse to produktgrupper hos én leverandør, som kan dække hele behovet inden for disse områder. 

Om Nofoprint

Nofoprint A/S har  over 100 år på bagen og startede op som et lokalt forlag i Helsingør, Nordisk Forlag, og har de sidste mange år været 100% famileejet.

Nofoprint er en fullservice grafisk virksomhed med 35 medarbejdere, som producerer 24/7, og som har kunder over hele Norden. Nofoprint behersker hele den grafiske proces, fra idé og layout til færdig leveret tryksag i både offset- og digitaltryk.

InterMail og Nofoprint’s samarbejde

“Som totalleverandør af mangeartede grafiske produkter er det vigtigt for os med en stabil, seriøs og innovativ leverandør, der kan supplere vores egen produktion, så vores kunder får en professionel helhedsløsning. Derfor er vores løbende samarbejde med InterMail af største vigtighed, da vi i dagligdagen har brug for en kompetent, hurtigt reagerende og rådgivende leverandør, der kan gøre vores færdige opgaver, herunder konvolutter, til en god totaloplevelse for vores kunder. Her har InterMail vist sig at være i særklasse for os, da vi kræver hurtige reaktionstider og løsningsmodeller i det daglige samarbejde.  

Vi ser frem til et mangeårigt fremtidigt samarbejde med InterMail, da de netop er den leverandør, vi har søgt, og som arbejder ud fra den samme filosofi som Nofoprint”, udtaler Produktionschef Allan Keller, Nofoprint A/S.