Hillerød Grafisk har valgt at samarbejde med InterMail Danmark på trykning af kuverter samt kuvertering af bilag med navnematch. Det kan nemlig hurtigt blive en bekostelig affære, hvis navnet på kuvert og indhold ikke matcher sammen. InterMail’s kompetencer inden for dette felt er ganske enkelt fremragende.

Om Hillerød Grafisk ApS

Med over 100 års historie i ryggen, har Hillerød Grafisk siden 1905 gennem flere generationer bevaret respekten for det gode håndværk. Hillerød Grafisk er totalleverandør inden for design, tryk og print. Samtidig er trykkeriet indrettet med det nyeste tryk- og printudstyr og har et hold af engagerede og erfarne medarbejdere med stor ekspertise og knowhow fra alle hjørner af den grafiske branche. For Hillerød Grafisk er slutproduktet kundernes kvalitetsstempel – noget de aldrig vil gå på kompromis med.

Hillerød Grafisks udfordring

Det kan blive rigtig dyrt at lave fejl i en Direct Mail udsendelse, så derfor var Hillerød Grafisk på udkig efter en samarbejdspartner, som både kunne trykke kuverter og samtidig have ekspertisen med kuvertering af Direct Mails med navnematch mellem kuvert og indhold. Valget faldt helt naturligt på InterMail, da vores kompetencer på dette område er outstanding.

”Igennem samarbejdet med InterMail har vi opnået en væsentlig besparelse, og samtidigt fået løst den logistikopgave det er, når varer fra forskellige steder skal samles til ét produkt,” siger Steen Stilbo, Grafisk rådgiver hos Hillerød Grafisk.

Vores løsning

Da de Direct Mails Hillerød Grafisk producerer, er af vidt forskellig karakter, er det alfa og omega, at samarbejdet omkring den enkelte sag er meget tæt, og at de løsninger der kan tilbydes bliver vendt, så kunden får det optimale ud af deres budget.

”Vores løsninger er meget individuelle, så derfor er den tætte dialog omkring den enkelte Direct Mail meget vigtig, og her er sparringen med InterMail yderst konstruktiv, og vi har endnu ikke oplevet nogle fejlleverancer,” siger Steen Stilbo fra Hillerød Grafisk.