Falck Secure

Case

Falck Secure valgte i 2008 at lægge sin printforretning hos InterMail på grund af vores brede kompetencer inden for kundekommunikation, leverancesikkerhed og præcision. Samarbejdet har hvert år udviklet sig, og i dag sikrer InterMail, at Falck Secure løbende kan kommunikere med sine flere millioner kunder.

Falcks udfordringer

Johanna Ahlberg, Markedschef i Falck har bl.a. ansvar for DM-kommunikationen og de andre udsendelser, som forsendes. Foruden DM-kampagner sender man løbende printkommunikation i form af fornyelser samt forsendelser indeholdende bestilt materiale. Om at have fokus på hele processen forklarer Johanna: ”Vi stræber hele tiden efter at kommunikere i overensstemmelse med vores værdi ”Tryghed i hverdagen” til vores kunder og partnere. Det betyder, at modtageren altid skal modtage det, de har bestilt i rette tid og på rette måde. Al vores kommunikation skal gennemsyres af tryghed og sikkerhed, så det er yderst vigtigt, at vores kunder og partnere får samme oplevelse og følelse gennem vores udsendelser. Dette stiller naturligvis vældigt høje krav til vores leverandører”.

  • At få al den kompetence samlet på ét sted, sammen med leveringssikkerhed og stor dedikation, indebærer en stor tryghed for os. Det er grunden til, at vi kan formidle følelsen af ”Tryghed i hverdagen” gennem vores udsendelser

    Johanna Ahlberg, Markedschef, Falck Secure

Samarbejdet med InterMail

”I dag sender Falck forsendelser ud i hele Norden, både alene og sammen med vores partnere. Ud over kampagner, så lander vi på ca. to millioner printede udsendelser om året. Vores materiale findes på alle de nordiske sprog, og vi har en stor variation i både materiale og brevskabeloner for at tilgodese vores partneres og kunders ønsker. Vi har gennem årene, sammen med InterMail, arbejdet hårdt på at forædle og strømline processerne til at være så nordiske som muligt, men man skal ikke fornægte, at det stadig indebærer en vis lagerbeholdning og en stor del logistisk timing. Alt skal køre problemfrit i alle processer, det er ikke et alternativ at noget skulle gå galt i slutprocessen, så det overvåger vi meget nøje”, siger Johanna Ahlberg.

InterMails ansvar er at tilbyde et trygt og fleksibelt produktionsflow, som passer til Falck Secures koncept og virksomhed. InterMail leverer tjenester inden for fysisk DM-produktion, løbende ad hoc kampagner, levering af tryksager og projektledelse.

Vi administrerer og sikrer kvaliteten af adressefiler, som kommer fra Falcks system, håndterer tekstfletning både i løbende- og kampagnemailings, postsortering og tilbagemelding på nøgle id.

 

Vi producerer og trykker diverse kampagnemateriale, fakturaer, rykkerpåmindelser, nøglebrik-fornyelser, tilbud, serviceindkaldelser og velkomstbreve. Og så står vi for maskinel kuvertering, manuel pakning af mapper med diverse indhold og lageropbevaring. Udsendelserne sker løbende hver uge.

”For os er det meget vigtigt at have en hurtigttænkende, fleksibel, tryg og stabil leverandør med et vældigt højt serviceniveau – som forstår vigtigheden af den rette kommunikation på rette tid,” siger Johanna Ahlberg, Markedschef i Falck. ”Vi har et fantastisk samarbejde med vores Account Manager hos InterMail, hvor vi sammen stræber efter konstant at udvikle og forbedre vores udsendelser og rutiner. At få al den kompetence samlet på ét sted, sammen med leveringssikkerhed og stor dedikation indebærer en stor tryghed for os. Det er grunden til, at vi kan formidle følelsen af ”Tryghed i hverdagen” gennem vores udsendelser”.

  • Vi stræber hele tiden efter at kommunikere i overensstemmelse med vores værdi ”Tryghed i hverdagen” til vores kunder og partnere. Det betyder, at modtageren altid skal modtage det, de har bestilt i rette tid og på rette måde

    Johanna Ahlberg, Markedchef, Falck Secure

Om Falck

Falck-koncernen blev grundlagt i København i 1906, og er i dag repræsenteret i 46 lande på 5 kontinenter inden for 4 forretningsområder: Assistance, Redning, Healthcare og Safety Services. Koncernen har flere end 32.000 ansatte og omsætter for ca. 13 milliarder kr.

Falck Secure Corporation har siden 2010 været en del af Falck-koncernen, og har omfattende erfaring med forebyggelse af tyveri, registrerings- og forsikringskoncepter. Falck hjælper sine kunder i hele Norden med at forebygge, begrænse og udbedre skader efter tab af kundens ejendom ved at levere tryg og sikker service døgnet rundt.

Del på sociale medier

Cases med RelationPlus

Vil du kontaktes om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Vi har hjulpet en lang række virksomheder