Clinical Innovation

Case

Clinical Innovation arbejder tæt sammen med InterMail omkring deres produktemballage, logotape og forsendelsesprodukter i det hele taget. Clinical Innovation ved nemlig godt, at det hurtigt kan blive dyrt for en virksomhed som dem at “sende luft” med posten, og derfor sætter de stor pris på den sparring, de får hos InterMail.

Clinical Innovations udfordring

Det kan hurtigt blive dyrt for en virksomhed som Clinical Innovation, der handler på nettet med deres kunder, at sende varer ud. Passer emballagen ikke til produkterne, kommer man til at betale for at “sende luft”, og derfor sætter Clinical Innovation stor pris på den sparring, de får hos InterMail.

“Vi har gennem et par år arbejdet tæt sammen med InterMail, på alt fra vores produktemballage, logotape og forsendelsesprodukter,” siger Allan Pedersen, Customer Service Manager hos Clinical Innovation.

Vores løsning

“Vi bliver løbende informeret om nye løsninger, som enten kan være tidsbesparende i vores dagligdag eller prisbesparende. InterMail gør meget ud af hele tiden at holde os opdateret på de nyeste muligheder, så de er sikre på, at vi er konkurrencemæssigt med over for vores konkurrenter.

Står vi over for en udfordring eller et ønske om en ny løsning, får vi altid flere kvalificerede bud på, hvordan det kan løses, så vi i tæt samarbejde finder den mest optimale løsning for både vores kunder og for os.

Vi er meget glade for det tætte samarbejde og glæder os til de næste mange år med InterMail,” siger Allan Pedersen fra Clinical Innovation.

Om Clinical Innovation ApS

Clinical Innovation blev etableret i 2001 og er specialiseret i fødder og fodrelaterede problemer med udgangspunkt i Supersole-, +PLUSSOCK, X-Care og C-sock-koncepterne, som de selv producerer og udvikler. Clinical Innovation distribuerer også diverse standardsåler, gel-produkter (hælkopper, såler mv.) samt en række Wellness-produkter til fødder under det samlede brand FeetForm. De har
 desuden et bredt sortiment af træningsbolde, elastikker, træningsmåtter, McKenzie-produkter, balanceredskaber samt
 akupunkturnåle. Endvidere tilbyder de forskellige kurser, som relateres til fødderne: Alt fra Biomekanisk video-analyse til sålefremstilling og pleje af fødderne.

Del på sociale medier

Andre cases som Clinical Innovation

Vil du kontaktes om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Vi har hjulpet en lang række virksomheder