Cervera

Case

Med en vision om at være kundernes førstevalg, når det kommer til kvalitets- og designprodukter til madlavning samt servering og dekoration i hjemmet, betyder data og kundeindsigter alt i forhold til at kunne kommunikere relevante tilbud på det helt rigtige tidspunkt og i den helt rigtige kanal til medlemmerne af Cerveras kundeklub.

Cerveras udfordring

Da Cervera og InterMail i 2011 indledte samarbejdet, havde Cervera påbegyndt en rejse fra at være en traditionel detailkæde til at blive en moderne integreret forhandler. For kunderne betød det nye brands og koncepter samt en ambition om at skabe den bedste kundeklub for køkkenudstyrs- og madlavningsentusiaster.

Helt konkret ønskede Cervera at blive i stand til at målrette og tilpasse deres budskaber og tilbud til de enkelte kunder på baggrund af transaktions- og adfærdsdata.

Vi havde brug for en løsning, hvori vi kunne se mønstre i vores kundedatabase og identificere tvillinger, for at kunne fokusere vores ressourcer på netop dem, som har potentiale for at blive gode, lønsomme kunderelationer,” fortæller Sven Johansson, CRM Manager hos Cervera.

 

  • Vi havde brug for en løsning, hvori vi kunne se mønstre i vores kundedatabase og identificere tvillinger, for at kunne fokusere vores ressourcer på netop dem, som har potentiale for at blive gode, lønsomme kunderelationer

    Sven Johansson, CRM Manager hos Cervera, Cervera

Kundeklub og én-til-én kommunikation

Cervera administrerer og drifter deres loyalitetsprogram og kundeklub Cervera Club i samarbejde med InterMail. RelationPlus-løsningen, der som standard bruger Mobiento til SMS, er hos Cervera desuden integreret med Biz Wizzard til e-mail og Cerveras e-handelsløsning. Og Cervera anvender nu kundedata proaktivt til deres kommunikation og markedsføring mod medlemmerne. Al kampagnestyring og kommunikation i de forskellige kanaler – e-mail, sms og fysiske udsendelser, styres herigennem. Og Cervera oplever, at systemet er let at anvende, og at det er smidigt at skemalægge og drifte triggerudsendelser, som løbende bliver vigtigere for at øge relevansen for kunderne, både indholdsmæssigt og i forhold til timing, fortæller Sven Johansson og fortsætter:

Det er nærmest umuligt at styre kommunikationen i kunderejsen uden et kampagnestyringsværktøj, som det vi har i RelationPlus, nu kan vi dykke ned i vores kundedata og målrette vores automatiserede indsatser på én-til-én niveau, baseret på adfærd og kundens stadie i kundelivs-cyklussen – for det kræver selvfølgelig forskellige indsatser, alt efter om en kunde er helt ny eller på vej væk. Dét har vi overblik over nu – og samtidig tester vi alt løbende!

 

  • InterMail og vores RelationPlus-løsning giver os værktøjerne til at have en personlig og relevant dialog med vores medlemmer i kundeklubben.

    Sven Johansson, CRM Manager, Cervera

Cervera Club i dag

I dag har kundeklubben Cervera Club næsten 1.000.000 medlemmer, som tilbydes glasgaranti, madlavningskurser, knivslibning, klubdage med medlemsrabatter på store dele af sorti-mentet, nyhedsbreve og invitationer til events, og som velkomst får alle nye medlemmer en voucher på 50 SEK, som indløses næste gang, de handler.

InterMail og vores RelationPlus-løsning giver os værktøjerne til at have en personlig og relevant dialog med vores medlemmer i kundeklubben. Hvis vi viser, at vi forstår vores kunders behov og interesser, hvilke butikker de oftest besøger, og om de foretrækker at få tilbud på SMS, e-mail eller med fysisk brev, så styrkes loyaliteten, og det kan ses på bundlinjen,” slutter Sven Johansson.

Om Cervera

I 1987 åbnede den første Cerverabutik i Arninge, nord for Stockholm. I dag består Cervera-kæden af 68 fysiske butikker fra Luleå i Nordsverige til Malmø i syd og en webbutik på www.cervera.se.

Ud over Cervera-butikkerne består koncernen af stormagasinbutikkerne NK Glas samt Porslin & Kök i Stockholm og Göteborg.

Cervera tilbyder en bred vifte af udvalgte kvalitetsprodukter og designprodukter til madlavning, servering og dekoration i et inspirerende butiksmiljø, hvor service og viden skaber merværdi for kunderne. Med omkring 500 medarbejdere som brænder for kunderne og sortimentet – på over 7.000 produkter – omsatte kæden i 2014 for 950 mio. SEK.

Del på sociale medier

Cases med RelationPlus

Vil du kontaktes om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Vi har hjulpet en lang række virksomheder