Barberskabet.dk

Case

InterMail varetager al logistik for Barberskabet på daglig basis. Vi sørger for alt fra levering af emballage og pakning til den videre distribution i 7 forskellige lande. På den måde får Barberskabet frigivet tid til andre dele af deres forretning, hvor de kan skabe værdi for deres kunder.

  • Det er en stor befrielse, at InterMail kan løfte hele opgaven, så vi ikke skal bekymre os om pakning og levering af ordrerne til tiden. At InterMail kan stå for både emballage, pakning og distribution, betyder at vi bruger minimal tid på ordrerne, når de først er afgivet.

    Jacob Olesen, Medstifter, Barberskabet

Løsningen

Barberskabet tilbyder sine kunder 1-2 dages leveringstid, og det er derfor uhyre vigtigt for dem, at InterMail kan leve op til denne standard.

InterMail står for alt, når vi sender barberblade ud til vores kunder. Det er en stor befrielse, at InterMail kan løfte hele opgaven, så vi ikke skal bekymre os om pakning og levering af ordrerne til tiden. At InterMail kan stå for både emballage, pakning og distribution, betyder at vi bruger minimal tid på ordrerne, når de først er afgivet. Så kan vi koncentrere os om at optimere vores service, markedsføring og produkter,” siger Jacob Olesen, medstifter af Barberskabet.

Når en kunde lægger en ordre, sendes adressen automatisk til InterMail. At vi kan gøre det via et digitalt set up, gør det hele meget nemmere for os. Vi er meget glade for, at vi kan samle det hele hos InterMail, hvor alle processer samtidig kan køre automatisk,” supplerer Jesper Damgaard, medstifter af Barberskabet.

Om Barberskabet

Barberskabet er en abonnementservice med barberblade, der bliver leveret direkte til døren. Jacob og Jesper, der er stifterne bag Barberskabet havde længe haft idéen til konceptet, som de videreudviklede under et eksamensprojekt. Underviser og Censor var dog ikke begejstrede for idéen til eksamen, men Jacob og Jesper havde stor tiltro til konceptet, og startede firmaet kort tid efter. I dag opererer Barberskabet i Danmark, Sverige, Tyskland, Schweiz, Østrig, Holland og Belgien.

Del på sociale medier

Cases om emballage

Vi har hjulpet en lang række virksomheder