Gyldendals Bogklubber

Case

Gyldendals Bogklubber er Danmarks største samling af bogklubber. Med over 300.000 medlemmer i alle aldre, fordelt på 13 forskellige klubber, tilbyder Gyldendal de danske bogelskere individuel service og det bedste udvalg på markedet. InterMail leverer automatiske rutiner til print og pakning af breve til medlemmerne.

Gyldendals udfordring

Trods hårde tider og konkurrence fra andre medier fortsætter kunderne med at købe bøger. Gyldendals opskrift på succes er selektive valg af bøger og god kundeservice. En vigtig del af den service er kommunikationen med medlemmerne.

InterMail  støtter Gyldendals Bogklubber med flere forskellige ydelser. Straks efter tilmelding sendes et velkomstbrev med et personligt login til kunden. Medlemmerne vil herefter modtage tilbud om en ny bog hver måned. Hvis man ikke ønsker månedens bog, skal det være nemt for kunderne at afmelde den – via hjemmesiden, sms, kupon, voice response eller via kundeservice.

Et vigtigt værktøj for både kundeservice og kunderne er Gyldendals ferie-modul, hvor kunderne selv kan registrere, hvis de er væk i en periode. Så stoppes udsendelser af tilbud og pakker i den givne periode.

”Kunden sparer tid og besvær, får god service og imens får kundeservice mere tid til at tage sig af andre typer henvendelser,” forklarer Peter M. Christensen, projektleder i Gyldendals Bogklubber.

De fleste nye medlemmer vælger en velkomstpakke som første tilbud. Det betyder, at man accepterer at købe et bestemt antal bøger i løbet af medlemskabet.

InterMail hjælper Gyldendal med udsendelse af forskellige statusmeddelelser. Fakturaen er altid vedlagt i pakken sammen med bogen, men glemmer man at betale, sørger vi for at sende en betalingspåmindelse.

  • Vi er glade for, at der hos InterMail hele tiden bliver arbejdet på at optimere. Dels i forhold til at gøre den daglige produktion endnu bedre eller ved at reagere hurtigt på eventuelle fejl, men også for at spare penge for os

    Peter M. Christensen, Projektleder, Gyldendals Bogklubber

Vores løsning

Vi er glade for, at der hos InterMail hele tiden bliver forsøgt at optimere,” siger Peter M. Christensen.

Et eksempel var, da Post Danmark ændrede sine regler for returnering. Det kan jo ske, at der bliver leveret en forkert bog til en kunde og så skal det være let at sende bogen tilbage. Reglerne for automatisk notifikation var en udfordring, men med hjælp fra InterMail, har man fået en rigtig god løsning. Kunden bestiller en returlabel hos Gyldendals Bogklubber, som via InterMail sender den ud sammen med instruktion til modtager. Via EDI gives et automatisk signal om, at pakken er på vej retur.

InterMail efterbehandler alle filer fra Gyldendal, inklusiv postsortering for Post Danmark, hvilket resulterer i lavere udgifter til porto. Hvis en kunde fx har rykkere fra to forskellige klubber, pakkes de i samme konvolut, hvorved der spares porto. Samtidig sørger vi for at girokortene opfylder alle de gængse krav.

 

Det er vigtigt at have en leverandør, der igennem dialog og udvikling løbende hjælper os med at levere det bedste produkt i forhold til både vores kunder og vores økonomi. Det er utroligt betryggende. Hos InterMail får vi altid den gode service,” udtaler Peter M. Christensen

Daglige logfiler viser, at alle filer er blevet behandlet. Men frem for alt er det den daglige ledelse og medarbejdernes erfaringer og kompetencer, der skaber sikkerhed for kunden.

Vi er glade for, at der hos InterMail hele tiden bliver arbejdet på at optimere. Dels i forhold til at gøre den daglige produktion endnu bedre eller ved at reagere hurtigt på eventuelle fejl, men også for at spare penge for os,” siger Peter M. Christensen.

  • Det er vigtigt at have en leverandør, der igennem dialog og udvikling løbende hjælper os med at levere det bedste produkt i forhold til både vores kunder og vores økonomi. Det er utroligt betryggende. Hos InterMail får vi altid den gode service

    Peter M. Christensen, Projektleder, Gyldendals Bogklubber

Del på sociale medier

Cases med RelationPlus

Vil du kontaktes om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Vi har hjulpet en lang række virksomheder