Bureauet

Relations- og dialogbureau med speciale i datadrevet kommunikation

 

KONTAKT

Vi er et ungt bureau, men vi er langt fra uerfarne

IM Loyal er InterMails relations- og dialogbureau. Vi binder analyser, strategi, taktik og kreative koncepter sammen og rådgiver samtidig om medie- og kanalvalg. Vi udnytter data til at kortlægge kunderejsen og bruger en kombination af teknologi og kreativitet til at udvikle en effektiv kundedialog. Ved at kombinere det rigtige budskab til den rigtige målgruppe på det rigtige tidspunkt i den kanal, kunden selv vælger, gør vi kommunikationen direkte og personlig.

Vælg én eller nap hele rækken

Som kunde hos os har du mulighed for at vælge os som leverandør på ét eller flere produkter. Vi løser både små og store opgaver for mindre og større kunder.

Foranalyse

Vi analyserer din organisations parathed til at indfri dit løfte til dine kunder ved at skabe overblik og dokumentation for jeres formåen, ressourcer og it-kapabilitet.

Data

Vi kortlægger, analyserer, konkluderer på og prioriterer de relevante data, der kan understøtte jeres kundedialog

Strategi

Vi systematiserer viden, indsigter og ressourcer i en strategi, der giver retning, effektiv prioritering og et roadmap på implementeringen.

Digital transformation

Vi hjælper dig med at skabe dit digitale Center of Excellence setup, og kan rådgive dig om, hvordan din forretningsstrategi, teknologiske systemer og marketingindsatser kan bindes bedre sammen.

Kreativ strategi

Vi omsætter forretningsstrategien til en kreativ strategi, så I lykkes med implementeringen og bruger data til at udarbejde målrettede kommunikationskoncepter.

Brand Governance

Vi indsamler data på dine kunder og definerer, ved hjælp af et unikt psykologisk analyseværktøj, dine emotionelle drivere. Denne viden gør det muligt at arbejde med brand governance på et nyt niveau.

Koncept

Vi omsætter data, indsigter og strategi til kreative koncepter og udarbejder målrettede kampagner på alle medier.

Grafisk design

Vi hjælper med branding og kreativ udformning – eller arbejder ud fra jeres eksisterende designguidelines – og tager udgangspunkt i den gode, kreative idé og i strategien.

Medierådgivning

Hvilke kanaler skal I bruge og hvornår skal de enkelte kanaler bruges? Vi rådgiver om målgruppevalg og medieindkøb og eksekverer via relevante platforme.

Eksekvering

Vi eksekverer jeres kampagner på tværs af medier og kanaler, fysisk såvel som digitalt. Vi indsamler data om jeres kunder i alle kanaler og distribuerer kommunikation til jeres kunder i alle kanaler.

Evaluering

Vi følger obligatorisk op på jeres aktiviteter og analyserer, konkluderer og formidler konklusioner og anbefalinger til jer, så I kan måle og dokumentere effekten af jeres marketinginvesteringer

System

Vi hjælper med uvildig rådgivning omkring valg af system, uanset om det gælder kampagnestyrings- og marketing automation-værktøj, kundeloyalitets- eller e-mail-system. Vi dimensionerer altid løsningen ud fra jeres behov.

Vi hjælper dig hele vejen

Vil du vide mere om IM Loyal, står vi selvfølgelig klar til rådgive dig. Vi sørger for – sammen med dig – at finde den rigtige løsning til dine behov. For os er det vigtigt, at din kommunikation bliver en succes. Udfyld kontaktformularen herunder eller kontakt os direkte på 3686 3333.

KONTAKT

Strategi, analyse og dimensionering

At indfri det løfte, som I giver til kunden, når I ønsker en relation til dem, er afgørende for at have en troværdig dialog, der er ægte og i øjenhøjde. Derfor lægger vi stor vægt på at sikre, at jeres organisation er ordentligt klædt på og vi opererer derfor med en række værktøjer og analyser, der sikrer at I kommer i mål. Det skaber både værdi for jer og jeres kunder. Ofte oplever vi det at skabe et kvalificeret fundament for en ægte kundedialog kræver et analysearbejde i større eller mindre omfang, så vi kortlægger behovet, gennemfører analyser, konkluderer og prioriterer, så det tilsammen bidrager til en berigelse af jeres kundedialog. Vi systematiserer viden, indsigter, evner og ressourcer i en strategi, der giver retning, effektiv prioritering og ikke mindst et roadmap på implementeringen – ét skridt ad gangen – så vi sikrer, at både jeres organisation og kunderne er med på rejsen. Uden dokumentation af effekt, ingen budgetter. Vi sikrer, at beslutningsgrundlaget for alle loyalitetstiltagene og de forventede effekter er dokumenteret gennem business cases, baseret på kvalificerede input og vores mangeårige erfaringer.

Kreative koncepter fra A-Z

Vi arbejder analytisk med data, kundeindsigter og strategi og udarbejder kreative koncepter, der understøtter kunderejsen og jeres kunders touchpoints. Vi tilpasser kommunikationen til alle kanaler og laver målrettede kampagner på alle medier. Vi tilbyder kort sagt alt det, du bør forvente af et dialogbureau. Grafisk design, branding, rentegning og tekst – vi løser både små og store opgaver og arbejder lige så gerne ud fra jeres eksisterende profil, som vi hjælper med design af ny visuel identitet.

Analyse, segmentering, målgruppevalg og medieindkøb

De fleste virksomheder synes, det er interessant at få mere indsigt og viden omkring deres kunder, og efterfølgende bruge data mere intelligent for at skabe merværdi, ikke kun for kunderne, men også for virksomheden selv. Vi kan analysere og tracke brugernes adfærd på jeres website eller webshop. Dette indblik bruger vi til sammen at lægge strategien for, hvordan jeres virksomhed kan få optimal opmærksomhed. Hvilke kanaler skal vi eksekvere i og hvornår skal de enkelte kanaler bruges i forhold til kunderejsen? Vi rådgiver om segmentering, målgruppevalg og medieindkøb og eksekverer via relevante platforme.

Strategi, koncept og design

Jesper Vagtel Johansen

Sales Director

+45 2220 1975

Vil du vide mere om bureauet?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.