Vi giver dig årets highlights

21. december 2018

Vi giver dig årets highlights

Det er godt at dykke ned i sine data, så man ved, hvad kunderne vil have. Vi har taget vores egen medicin og set på, hvad der var allermest populært her på bloggen i 2018.

 

Tiden omkring jul og nytår er propfuld af traditioner og kavalkader og årets bedste dit og dat – og vi i InterMail vil naturligvis ikke stå tilbage. Derfor starter vi en ny tradition, og giver dig en kavalkade over årets 5 mest populære indlæg her på bloggen. Sæt i gang!

Nummer 5: Marketing Automation for ikke-it-folk

Marketing Automation er et emne, som ligger os meget på sinde, så det er dejligt at se, at vores læsere også interesserer sig for det. Og fik du ikke læst Jesper Vagtel Johansens indlæg i første omgang, så er der altså tale om langtidsholdbare pointer, som helt sikkert også holder i 2019. Du finder det lige her.

Nummer 4: Lær de nye regler at kende, så du ikke kommer i fedtefadet

Vores læsere er tydeligvis ordentlige mennesker, som ikke ønsker at komme i konflikt med loven. I hvert fald strøg Terje Gilbus indlæg om nye regler direkte ind på en nydelig fjerdeplads. Og husk nu, at det er her fra årsskiftet, at alle personfølsomme mails skal være krypteret. Har du brug for at få genopfrisket hukommelsen? Du finder Terje Gilbus lige her.

Nummer 3: 2018: Du spilder din tid, hvis du ikke læser med her

Vi tog også en for holdet og har læst os igennem stakkevis af forudsigelser for 2018. Det kom der et temmelig langt blogindlæg ud af, som vi faktisk lige har genbesøgt for at se, hvad der holdt vand, og hvad der var en and. Men det er altså det oprindelige indlæg, som tager bronzen. Vil du se, hvor kloge vi var? Så læs med her!

Nummer 2: Loyalitet – din vigtigste valuta

Lige før sommerferien påstod Jesper Vagtel Johansen, at loyalitet er din vigtigste valuta. Vi har heldigvis ikke modtaget nogen klager fra læsere, som har prøvet at betale med deres loyalitetskort under sydens sol. Dykker man lidt længere ned i teksten end blot overskriften, vil man da også se, at det er en rigtig interessant introduktion til de 4 dimensioner, der kan give anledning til at udvise loyal adfærd. Læs årets næstmest populære indlæg her.

Nummer 1: Tak for sidst – og på gensyn!

Hvad kan jeg sige – andet end at det er en gammel sandhed, at folk elsker at læse om sig selv? Igen i år afholdt vi vores Benchmark Loyalty-konference med stor succes, og som de høflige mennesker, vi er, sagde vi Tak for sidst – og på gensyn! Det skulle alle deltagerne naturligvis læse 😉

Eller også var det fordi, det var her, man også kunne hente præsentationerne fra dagen, så man kunne dykke ned i de mange pointer i ro og fred.

Og med de ord vil vi ønske dig netop det: en fredfyldt jul, et velsignet nytår – og på gensyn i det nye!

Kunne du lide, hvad du læste?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet Loyalty Insight, hvor vi én gang om måneden sender dig seneste nyt om, hvordan du skaber stærke kunderelationer, optimerer og automatiserer din marketing og ikke mindst, hvordan du omdanner data til værdiskabende kommunikation.

Tilmeld dig Loyalty Insight og bliv klogere på kundeloyalitet


Det med småt
Du siger ja tak til at modtage post og elektronisk post med nyheder om InterMails produktsortiment, konkurrencer og events. Du giver også tilladelse til, at vi indsamler og behandler personoplysninger, herunder fx kontaktoplysninger, oplysninger om præferencer og interesser, historik samt adfærd på InterMails hjemmeside til brug for målrettet markedsføring. Vi videregiver ikke din mailadresse til tredjepart, og du kan naturligvis til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.