”Magasinet hjælper os med noget, digitale kanaler ikke kan”

31. juli 2019

”Magasinet hjælper os med noget, digitale kanaler ikke kan”

Vi har talt med Emil Bacos fra HeadBrands. Han fortæller, hvorfor det også i 2019 giver rigtig god mening at udgive et kundemagasin.

 

HeadBrands kan levere alt det, som en frisør har brug for til at drive sin salon – lige fra frisørstole og professionelle hårfarver til den hårvoks, du som kunde køber med hjem. Emil Bacos, der er Project Manager hos HeadBrands, fortæller her, hvorfor et trykt kundemagasin spiller en vigtig rolle i deres marketingmiks:

Vi er til stede i mange digitale kanaler. Ud over vores hjemmeside og webshop, så kan frisørerne selvfølgelig følge os på Facebook og Instagram, og de kan abonnere på vores nyhedsbrev. Men cirka 4 gange om året udgiver vi også vores eget magasin, for det kan flere ting, som de digitale medier ikke kan.

Nå de målgrupper, som er svære at nå

Når Emil Bacos skal fortælle, hvad et trykt magasin kan, er muligheden for at nå nogle svære målgrupper det første, han peger på:

Vi har en stor spredning på vores målgruppe. Den spænder lige fra frisøren, der driver sin salon hjemme i privaten til saloner med mange stole i storbyer som Stockholm og København. Med HEADBRANDS MAGAZINE kan vi både nå ud til de moderne kunder, som har valgt digital markedsføring fra – og til de ældre, der ikke bruger tid på sociale medier.

Men det er ikke alt. En anden fordel er, at magasinet kan bruges over for prospects, altså nye kundeemner: ”Man må jo ikke uopfordret sende digital markedsføring til folk – det er spam – men vi må gerne sende et magasin, og det har kun de færreste noget imod. Samtidig fungerer det som en rigtig fin døråbner for vores sælgere. Det fungerer godt, når vi skal præsentere produktnyheder og tilbud.”

Er også med til at styrke brandet

En sidste ting, man ikke må glemme, er den brandopbyggende effekt: ”Et enkelt trykt magasin kan ses af mange frisører, og med sit lækre layout og kvalitet i udførelsen viser det, at HeadBrands er en seriøs virksomhed. Det styrker vores brand,” forklarer Emil Bacos.

Hos InterMail er Anders Preuss kundeansvarlig, og han er også glad for samarbejdet. ”HEADBRANDS MAGAZINE udkommer både på svensk, dansk, norsk og finsk, og vi trykker alle udgaverne, adresserer og folierer dem og sørger for, at de bliver sendt ud. Og det går vældig hurtigt, så magasinet kan være aktuelt,” fortæller han.

Vil du gerne vide mere om mulighederne med et trykt magasin – også hvordan det kan spille sammen med jeres andre medier, så du laver multichannel marketing – er du altid velkommen til at kontakte Anders Preuss.

Kunne du lide, hvad du læste?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet Loyalty Insight, hvor vi én gang om måneden sender dig seneste nyt om, hvordan du skaber stærke kunderelationer, optimerer og automatiserer din marketing og ikke mindst, hvordan du omdanner data til værdiskabende kommunikation.

Tilmeld dig Loyalty Insight og bliv klogere på kundeloyalitet


Det med småt
Du siger ja tak til at modtage post og elektronisk post med nyheder om InterMails produktsortiment, konkurrencer og events. Du giver også tilladelse til, at vi indsamler og behandler personoplysninger, herunder fx kontaktoplysninger, oplysninger om præferencer og interesser, historik samt adfærd på InterMails hjemmeside til brug for målrettet markedsføring. Vi videregiver ikke din mailadresse til tredjepart, og du kan naturligvis til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.