Hvad er det, der får dig til at klikke?

26. september 2019

Hvad er det, der får dig til at klikke?

Bloggen har jubilæum, og det har den jo, og det er i dag … Velkommen til indlæg nummer 100. Emilie Elmgaard Jensen markerer det ved at se tilbage på de fem indlæg, som har fået allerflest klik igennem tiden.

 

Hos InterMail er vi eksperter i både digital og papirbaseret markedskommunikation. Det betyder, at vi også har rigtig meget ekspertviden – viden, som vi gerne vil dele med dig.

Det gør vi både i form af vores årlige konference Benchmark Loyalty, på seminarer og i whitepapers – og så gør vi det her på denne blog. Og da indlægget her er nummer 100 i rækken, er det en meget god anledning til at kigge tilbage. Det kan man også blive klogere af – fx på, hvad der får folk til at klikke.

Derfor får du her de 5 mest læste indlæg på bloggen gennem tiden. Vi begynder bagfra:

Nummer 5: Nu kan du kommunikere sikkert med dine kunder i e-boks

Indlægget her udkom lige omkring en måned efter, at GDPR trådte i kraft. Derfor var interessen for sikker kommunikation ekstraordinært stor på det tidspunkt. Så timingen var god, men faktisk oplever Morten Pryds, at der fortsat er et stort behov for løsningen ude i virksomhederne:

”Vidste du, at man som virksomhed er forpligtet til at have GDPR-compliant kommunikation begge veje, hvis I behandler personfølsomme oplysninger? Det er mit indtryk, at en hel del virksomheder stadig ikke lever op til reglerne her over et år efter. Dem kan jeg kun opfordre til at komme i gang – og lige nu er prisen for at blive oprettet i e-Boks endda særdeles attraktiv.”

Nummer 4: Så let kan du drive en mindre kundeklub – og stadig få stort udbytte

Dette indlæg var blandt de første på bloggen, og det bliver stadig læst. Der er nemlig rigtig mange, der gerne vil vide, hvordan man kan komme i gang med sin egen kundeklub. Det kan jeg godt forstå.

En velfungerende kundeklub er nemlig til fordel for både din virksomhed og dine kunder. Og i modsætning til, hvad mange tror, behøver det ikke at være særlig svært at starte sådan en op. Her får du en komplet liste med forslag til enkle udsendelser, så du ikke skal opfinde den dybe tallerken forfra.

Har du mod på det, er der endda også en liste med udsendelser, som du kan integrere i et automatiseret flow med dit kassesystem eller din webshop. Når de er sat op, kan de fx bruges til at sende relevante tilbud til dine kunder ud fra de varer, de har set på. Eller du kan lave en udsendelse til kunder, som skal genaktiveres. Der er masser af muligheder, så det er bare at komme i gang.

Nummer 3: Kundefastholdelse – vejen til at kapitalisere på loyalitet

”Så selv om loyalitet er en beundringsværdig menneskelig egenskab, så investerer man jo ikke i et loyalitetsprogram for sine blå øjnes skyld. I sidste ende skal kundefastholdelse gøre en forskel på bundlinjen – og det gør det da også.”

Sådan siger Jesper Vagtel Johansen, og hvis du stadig har brug for at blive overbevist om værdien af en kundeklub eller et loyalitetsprogram, så er indlægget her som skrevet til dig. Her får du nemlig et regneeksempel, der viser, hvordan mere loyal adfærd fra dine kunder kan gøre deres lifetime customer value 80 % højere.

Du kan naturligvis indvende, at et regneeksempel er taknemmeligt, fordi man kan lægge alle mulige tal ind. Men et er sikkert – kundefastholdelse betaler sig, og det er nogle af Nordens største virksomheder, som vi driver loyalitetsprogrammer for, enige med os i.

Nummer 2: Vælger du kun distribution efter prisen, gør du det forkert

En af dine fordele som kunde hos InterMail er, at vi er et full service kommunikationshus inden for digital og papirbaseret markedskommunikation. Sagt med menneskeord betyder det, at vi kan hjælpe dig med stort set alt – fx også at sikre, at du får den bedst mulige distribution til prisen.

Vidste du fx, at PostNord på trods af sit lettere ridsede omdømme stadig har en høj distributionskvalitet sammenlignet med resten af markedet? Nå, men det vil du vide, når du har læst eller genlæst Terje Gilbus indlæg. Skal du sende noget ud på papir, så er han din mand. Og her får du hans tre bedste råd, så du kan sende ud som en vaskeægte porto-pro.

Rådene holder stadig, og der tilmed kommet et ekstra til, fortæller Terje Gilbu:

”Siden publiceringen har vi haft flere kunder gennem vores ”portotjek”, hvor vi vurderer på parametre som pris, leveringssikkerhed og -hastighed. Nu kommer vi også med en vurdering af, hvor meget der kan hentes på at øge kvaliteten af data, som ligger til grund for udsendelserne. Det er nemlig et område med lavthængende og virkelig plukkemodne frugter.”

Nummer 1: Hvad er kundeloyalitet?

Nu kan jeg ikke trække spændingen længere. Indlægget, som har høstet flest klik gennem tiden, handler om kundeloyalitet. Det gør rigtig mange af vores indlæg, fordi det jo i sidste ende er det, vi hjælper dig med at opbygge.

Men hvad er kundeloyalitet egentlig? Selv om det er så grundlæggende et begreb – eller måske netop derfor – findes der mange forskellige definitioner af det. Derfor kan jeg godt lide, at Jesper Vagtel Johansen siger, at I skal finde ud af, hvad det betyder for jer. For ligesom kunder er forskellige, så er virksomheder det selvfølgelig også.

Kunne du lide, hvad du læste?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet Loyalty Insight, hvor vi én gang om måneden sender dig seneste nyt om, hvordan du skaber stærke kunderelationer, optimerer og automatiserer din marketing og ikke mindst, hvordan du omdanner data til værdiskabende kommunikation.

Tilmeld dig Loyalty Insight og bliv klogere på kundeloyalitet


Det med småt
Du siger ja tak til at modtage post og elektronisk post med nyheder om InterMails produktsortiment, konkurrencer og events. Du giver også tilladelse til, at vi indsamler og behandler personoplysninger, herunder fx kontaktoplysninger, oplysninger om præferencer og interesser, historik samt adfærd på InterMails hjemmeside til brug for målrettet markedsføring. Vi videregiver ikke din mailadresse til tredjepart, og du kan naturligvis til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.