Få underskriften hurtigt og sikkert i hus

30. juli 2018

Få underskriften hurtigt og sikkert i hus

En digital underskrift via e-Boks er både hurtigere og sikrere end det gammeldags alternativ. Morten Pryds fortæller her, hvorfor flere og flere brancher går over til digitale underskrifter.

 

Det tager ikke mange sekunder for en kunde at kradse sin underskrift ned på et stykke papir. Men alt det udenom kan tage rigtig lang tid og være temmelig omstændeligt: Papirer skal printes ud, der skal måske sættes mærker på, hvor de skal underskrives, de skal kuverteres og sendes afsted med PostNord.

Når kunden omsider har skrevet under, skal hun så huske at komme forbi en postkasse, før de underskrevne papirer er på vej tilbage til dig. Det er tidskrævende og besværligt for både dig og kunden.

Heldigvis findes der et alternativ, som flere og flere brancher er ved at få øjnene op for: den digitale underskrift. Og digital underskrift via e-Boks er med 3,5 millioner årlige signaturer langt den mest populære løsning. Det er også den løsning, jeg anbefaler vores kunder – og det gør jeg primært af to grunde: hastighed og sikkerhed.

Når det skal gå hurtigt

”Tid er penge”, som Joakim von And siger. Og fordi det kan tage rigtig lang tid at få en fysisk underskrift i hus, er der stort potentiale i at bruge digital underskrift. I stedet for at tælle tiden i dage eller uger, kan du få en digital underskrift i løbet af få minutter. Derfor ser jeg, at den vinder indpas i mange forskellige brancher, men også i mange forskellige funktioner ude i virksomhederne.

Vores kunder spænder lige fra HR-afdelinger, som har brug for at få en ansættelseskontrakt signeret i en fart, så en ny medarbejder kan komme i gang til den første i måneden – og til leasingvirksomheder, hvor det er en anden slags kontrakter, der skal gøres gældende i en fart.

Når du vil have leveringssikkerhed

I andre situationer kan det være af afgørende betydning, at du kan bevise, at et dokument til underskrift er nået frem til modtageren. Igen kan vi bruge HR som eksempel. Hvis en opsigelse sendes ud med almindelig post, findes der ingen dokumentation for, at den er modtaget. Det kan hurtigt koste en ekstra månedsløn, hvis en opsagt medarbejder hævder ikke at have modtaget den – sandt eller ej. Med e-Boks får du leverancegaranti.

Og så er det i øvrigt også billigere…

At bruge digital underskrift i e-Boks er smidigere for både dig og kunden. Alle typer kunder kan modtage: private, offentlige virksomheder og selskaber. Kunden skriver under med NemID, og det underskrevne dokument kommer direkte tilbage til afsenderen. Det er lig med smidig, enkel og sikker sagsbehandling.

Har du brug for flere argumenter for at blive overbevist, så er det også langt billigere end den gammeldags brevløsning – prisen er måske kun en tredjedel af, hvad du er vant til at betale. For slet ikke at tale om de situationer, hvor man kan spare en hel månedsløn som nævnt ovenfor.

Kunne du lide, hvad du læste?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet Loyalty Insight, hvor vi én gang om måneden sender dig seneste nyt om, hvordan du skaber stærke kunderelationer, optimerer og automatiserer din marketing og ikke mindst, hvordan du omdanner data til værdiskabende kommunikation.

Tilmeld dig Loyalty Insight og bliv klogere på kundeloyalitet


Det med småt
Du siger ja tak til at modtage post og elektronisk post med nyheder om InterMails produktsortiment, konkurrencer og events. Du giver også tilladelse til, at vi indsamler og behandler personoplysninger, herunder fx kontaktoplysninger, oplysninger om præferencer og interesser, historik samt adfærd på InterMails hjemmeside til brug for målrettet markedsføring. Vi videregiver ikke din mailadresse til tredjepart, og du kan naturligvis til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.