Der findes alternativer til adresseløs omdeling

4. april 2019

Der findes alternativer til adresseløs omdeling

Siden der i 2018 reelt blev monopol på adresseløse forsendelser, har Terje Gilbu med sit indgående markedskendskab guidet vores kunder om følgerne og givet råd om alternativer. Her får du de bedste.

 

Da PostNord lukkede ned for adresseløse forsendelser, fik FK Distribution reelt monopol på markedet. Det har allerede betydet tre ting: Priserne er røget i vejret, fleksibiliteten, særligt for små kunder, har taget et dyk, og endelig er distributionskvaliteten blevet forringet.

Når den adresseløse forsendelse samtidig har en tendens til at drukne i det kæmpe vred af tilbudsaviser, som tikker ind i vores postkasser to gange om ugen, er det i mine øjne tid til at overveje andre muligheder.

Direct Mail skiller sig stadig ud

En selvstændigt adresseret Direct Mail direkte i postkassen giver dig mulighed for at løbe med al opmærksomheden. Men bedst af alt, så kan du lave et meget præcist træf i din målgruppe.

Man skulle tro, at det hørte fortiden til, men alt for mange skyder stadig med spredehagl. Smider du et tilbud i alle landets postkasser, vil du nok ramme målgruppen, men også alle mulige andre. Det er ikke videre sofistikeret, men det kan godt virke. Man kan sammenligne det med at slå en skrue i en væg med en meget stor hammer.

Selv har jeg haft stor succes med at kortlægge vores kunders målgrupper og målrette distributionen til disse. For når du udelukkende sender ud til din målgruppe, har du alt andet lige større sandsynlighed for et salg. Og når du har data på dine kunders interesser og adfærd, kan du sågar variere indholdet i din DM – så det er skræddersyet til den enkelte kunde.

Bliver du skræmt væk af den dyre porto?

Nuvel, en adresseret Direct Mail er ikke ligefrem gratis. Men vi har også en lang række andre kanaler, hvor vores kunder har oplevet at få væsentligt bedre ROI sammenlignet med adresseløse forsendelser.

Vi leverer alt fra adresseret DM til indstik i dagblade, lokalaviser, ugeblade, magasiner og fagblade. Her har du fordelen af at blive serveret i redaktionelt miljø, og du dribler samtidig også uden om skraldespanden og sikrer dermed ”genvejen ind til kakkelbordet”.

Få taget temperaturen

Der har længe været en bevægelse væk fra trykte budskaber og i retning af digitale ditto. Situationen på markedet for adresseløse forsendelser kan være tungen på vægtskålen, der gør, at flere endnu vil genoverveje deres distribution.

Jeg anbefaler, at du får taget temperaturen hos os.
Vi har hjulpet mange kunder med at knække distributionsnødden, blandt andet ved hjælp af indsigt i kundedata og test af forskellige budskaber i forskellige kanaler.

Så kontakt mig endelig for en uforpligtende samtale!

Kunne du lide, hvad du læste?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet Loyalty Insight, hvor vi én gang om måneden sender dig seneste nyt om, hvordan du skaber stærke kunderelationer, optimerer og automatiserer din marketing og ikke mindst, hvordan du omdanner data til værdiskabende kommunikation.

Tilmeld dig Loyalty Insight og bliv klogere på kundeloyalitet


Det med småt
Du siger ja tak til at modtage post og elektronisk post med nyheder om InterMails produktsortiment, konkurrencer og events. Du giver også tilladelse til, at vi indsamler og behandler personoplysninger, herunder fx kontaktoplysninger, oplysninger om præferencer og interesser, historik samt adfærd på InterMails hjemmeside til brug for målrettet markedsføring. Vi videregiver ikke din mailadresse til tredjepart, og du kan naturligvis til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.