SAS

Case

SAS har valgt at samarbejde med InterMail på grund af engagement, overbevisende kompetencer og erfaring. InterMail kvitterer for tilliden, og hjælper i dag SAS med at ruste sig til millioner af nye EuroBonus-medlemmer.

SAS’ udfordring

Charlotte Linder von Platen, manager for Member Communications, har ansvar for programkommunikationen til EuroBonus-medlemmerne. Og hun formulerer den grundlæggende udfordring således: ”Vi skal levere en god oplevelse. Medlemmerne skal føle, at de får noget for deres point.”

Med SAS EuroBonus samler de rejsende ganske enkelt på point, som de bytter til rejser. De seneste år har loyalitetsprogrammet bredt sig, og SAS er gået sammen med mange andre partnere. Målgruppen er blevet udvidet til alle, som er interesseret i at rejse. Målet er 5 millioner medlemmer i 2015 – en stigning på mere end 40%. Det stiller høje krav til logistik, teknik og timing. Alle medlemmer skal have deres kort, point og tilbud i ordentlig tid på deres eget sprog, og intet må gå galt.

  • Vi har en god dialog, og servicen er af god kvalitet. Der er meget, der kan gå galt: fejl i filoverførsler, filer der ikke kommer frem i tide osv. Men når jeg råber på hjælp, får jeg det med det samme

    Charlotte Linder von Platen, manager for Member Communications, SAS

Vores løsning

InterMail har siden 2011 håndteret kommunikationen til medlemmerne ved forsendelse af medlemskort og fysiske kampagner.

”Vi sender over 100 millioner mails og 600.000 kort hvert år, Diamant, Guld- og Sølvmedlemmerne får kundemagasiner, vi sender sms’er, og af og til sender vi materiale ud sammen med vores partnere. Alt materiale findes på seks forskellige sprog, og vi har 300 brevversioner. Det er mine kollegers og mit ansvar, at indholdet er korrekt. Kunderne lader straks høre fra sig, hvis noget ikke er, som det skal være,” forklarer Charlotte Linder von Platen.

”Det er hjertet i hele programmet, at dette fungerer. Alt bygger på, at man får sine kort, swiper det igennem og får sine point.”

InterMail håndterer alt, som understøtter medlemmerne: NFC-håndtering, levering af kort, programdialog og op- og nedgraderinger. Der er store mængder af data, filhåndteringer og overførsler mellem systemerne. InterMail modtager alle filerne om natten, hvor man sørger for, at kortene præges, og at alle kuverter kommer ud, som de skal. Charlotte Linder von Platen er tryg ved InterMails kompetencer.

 

Vi har en god dialog, og servicen er af god kvalitet. Der er meget, der kan gå galt: fejl i filoverførsler, filer der ikke kommer frem i tide osv. Vi har oplevet, at f.eks. islandske tegn fra andre leverandører ikke fungerer i produktionen. Der må vi ind og rette til. Når jeg råber på hjælp, får jeg det med det samme.”

Charlotte Linder von Platen fortæller også om indkøbsprocessen og den smertefrie implementering, hvor SAS både havde en intern og ekstern projektleder på opgaven: ”Vi havde brug for at sænke vores omkostninger og søgte derfor et let håndterligt system, hvor vi selv let ville kunne rette i teksterne,” siger hun.

”Det er virkelig positivt, når man tænker på den ekspansion, vi står over for. Vores kunder er ombejlet fra mange sider, så det gælder om at fastholde medlemmernes interesse gennem gode og tydelige tilbud, som de føler er favorable nok til, at de forbliver loyale. Jeg er meget tilfreds med InterMail og ser frem til det fortsatte samarbejde,” slutter Charlotte Linder von Platen, Manager for Member Communications.

Om SAS EuroBonus

SAS’ EuroBonus-klub blev stiftet i 1992 og har i dag næsten 3,6 millioner medlemmer, der er spredt over hele verden.

SAS’ EuroBonus-medlemmer er flyselskabets mest loyale kunder, og EuroBonus bidrager væsentligt til, at medlemmerne vælger SAS. Som en stærk indtægts-driver er EuroBonus-programmet derfor også højt prioriteret i virksomheden.

Del på sociale medier

Cases med IM Campaign og IM Connect

Vil du kontaktes om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Vi har hjulpet en lang række virksomheder

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.Læs mere her