Intersport

Case

INTERSPORT i Sverige ved godt, at deres vigtigste og mest lønsomme kunder er de kunder, som er medlemmer i Club INTERSPORT. Derfor har INTERSPORT – sammen med InterMail – fuldt fokus på, hvordan de får aktiveret deres kundeklubmedlemmer og får skabt en tættere og mere værdifuld dialog. Da INTERSPORT bruger InterMail som totalleverandør, er vi med i processen fra start til slut, fra rådgivning til eksekvering og analyse.

INTERSPORTs udfordring

Som de fleste andre kundeklubber har Club INTERSPORT udfordringer med at rekruttere og fastholde sine medlemmer og i det hele taget aktivere kunderne, så de bliver mere flittige i butikken.

INTERSPORT har som mål, at klubmedlemmernes andel af salget skal øges, og samtidig vil INTERSPORT blive bedre til at kommunikere med sine medlemmer både pr. brev, sms, e-mail og mobil.

  • INTERSPORT anvender InterMail som helhedsleverandør i stort set al vores kommunikation med vores klubmedlemmer, og ser det som en stor fordel at have én partner, vi kan henvende os til, som kan håndtere helheden

    Marie Haglund, CRM-ansvarlig, Intersport

Vores løsning

INTERSPORT gør brug af InterMails tilbud om one-stop-shopping, og vi er derfor med i hele processen fra rådgivning til eksekvering og analyse. Vi har ansvaret for tryk og produktion, fra håndterering af fysisk eller elektronisk udsendelse af velkomstbreve, kampagnebreve og brochurer til produktion af plastikklubkort og udbetaling af bonus en gang om året.

Med InterMails loyalitetsløsning RelationPlus får INTERSPORT den fornødne hjælp til at aktivere sine kunder. InterMail analyserer på medlemmernes køb og optimerer dialogen med kunden ved at segmentere kundegrupperne vha. forskellige metoder, som understøttes af Relation Plus. På den måde hjælper vi INTERSPORT med at segmentere hvilke kundegrupper, de skal satse på, og hvilke kundegrupper, der er ulønsomme.

“INTERSPORT anvender InterMail som helhedsleverandør i stort set al vores kommunikation med vores klubmedlemmer, og ser det som en stor fordel at have én partner, vi kan henvende os til, som kan håndtere helheden. Det er også værdifuldt, at de findes tæt på os rent geografisk, det personlige møde er vigtigt,” siger Marie Haglund, CRM-ansvarlig i INTERSPORT.

Om INTERSPORT

INTERSPORT International Corporation (IIC) blev grundlagt i 1968 ved sammenlægning af 10 europæiske indkøbsorganisationer. Dengang lå totalomsætningen på ca. 215 mio. kr.

Gennem årene er IIC blevet udvidet med mange flere lande, og i dag er INTERSPORT verdens største sportskæde med mere end 5.200 butikker i 38 lande, og en omsætning der overstiger 7 mia. euro pr. år.

INTERSPORT Sverige har ca. 150 butikker med en omsætning på ca. 3,5 mia. SEK. Club INTERSPORT har eksisteret siden 1998, og samarbejdet med InterMail går tilbage til 2008.

Del på sociale medier

Cases med RelationPlus

Vil du kontaktes om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Vi har hjulpet en lang række virksomheder

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.Læs mere her