Brugergenereret indhold: genvejen til dine kunders hjerte og tegnebog

8. marts 2018

Brugergenereret indhold: genvejen til dine kunders hjerte og tegnebog

Autentiske anmeldelser, som viser hvor tilfredse andre kunder er, hjælper tvivlende onlineshoppere med at trykke på den vigtigste knap af alle – købknappen. Se her, hvordan du kommer i gang!

Du har måske allerede hørt, at brugergenereret indhold ( User Generated Content, UGC) er en af de mest autentiske måder at imponere nye kunder på, samtidig med at du engagerer dine mest loyale kunder.

Når dine mest loyale kunder er så tilpas engagerede, at de selv frivilligt anmelder dine produkter eller jeres service, og anbefaler jer til deres venner og familie – så er det til og med billigt. Faktisk gratis.

92 % af forbrugerne stoler på en anbefaling fra venner og familie.

77 % af forbrugerne siger, at autentiske billeder fra andre kunder påvirker deres køb mere, end professionelle brandbilleder.

Men hvordan skaber du brugergenereret indhold (UGC)? Her får du nogle brandvarme tips til strategier for friskt, kundeorienteret indhold til jeres e-handel.

Lad kunderne være centrum for opmærksomheden

Ved at give brugergenereret indhold fra loyale og glade kunder en fremtrædende plads på din hjemmeside inspirerer du dine fans til at engagere sig, så de også kan få deres del af rampelyset.

Burberry gav for eksempel plads til brugergenereret indhold på deres hjemmeside under navnet ”The Art of the Trench”. Det var udelukkende billeder af kunder i deres trenchcoats, som kunderne selv havde indsendt. Hvert foto indeholdt et link til, hvor den udvalgte trenchcoat kunne købes, og konverteringen lå betydeligt højere end gennemsnittet.

Bed om anbefalinger på mail efter køb

Der findes masser af gode værktøjer, som hjælper brands med at samle og udnytte kundeindhold som anmeldelser, billeder og spørgsmål/svar for at højne både tillid og salg.

Ifølge Yotpo, et af disse værktøjer, sagde 77,3 % af deres 600 adspurgte onlineshoppere, at anmeldelser havde stor betydning, når de skulle bestemme sig for et køb.

Hvis du vil skaffe flere anmeldelser til din e-handelsbutik, så er det bare at spørge! Den enkleste måde at gøre det på er med en mail efter køb. Efter at en kunde har fået dit produkt – og har haft tid til at prøve det – sender du simpelthen en mail, hvor du beder kunden om at sende en anmeldelse.

Beløn anmeldelser med loyalitetspoint

Point er en vigtig bestanddel i de allerede loyale kunders køb. De samme kunder vil elske muligheden for at tjene flere point ved at indsende autentisk indhold som anmeldelser eller produktbilleder.

Ved at gøre sådan høster du værdifuld erfaring i indholdet, som kan lokke nye kunder til, samtidig med at du engagerer allerede loyale kunder ved at opmuntre dem til at blive en del af fællesskabet omkring brandet. What’s not to like?

Kunne du lide, hvad du læste?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet Loyalty Insight, hvor vi én gang om måneden sender dig seneste nyt om, hvordan du skaber stærke kunderelationer, optimerer og automatiserer din marketing og ikke mindst, hvordan du omdanner data til værdiskabende kommunikation.

Tilmeld dig Loyalty Insight og bliv klogere på kundeloyalitet


Det med småt
Du siger ja tak til at modtage post og elektronisk post med nyheder om InterMails produktsortiment, konkurrencer og events. Du giver også tilladelse til, at vi indsamler og behandler personoplysninger, herunder fx kontaktoplysninger, oplysninger om præferencer og interesser, historik samt adfærd på InterMails hjemmeside til brug for målrettet markedsføring. Vi videregiver ikke din mailadresse til tredjepart, og du kan naturligvis til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.