Brug 5 minutter på at gøre din virksomhed mere digital

12. juni 2019

Brug 5 minutter på at gøre din virksomhed mere digital

Digitalisering behøver ikke længere at være svært, dyrt og tidskrævende. Morten Pryds fortæller dig her, hvorfor og hvordan du kommer i gang.

 

Når såkaldte eksperter taler om digitalisering eller digital transformation, får de det ofte til at lyde sværere, end det egentlig er. Som om vi med et slag skal forlade vores velkendte, analoge verden for i stedet at træde ind i en sær fremtid befolket af robotter og styret af algoritmer.

I mine øjne hjælper det ikke nogen. Allerhøjst eksperterne, som skal sælge deres næste bog eller foredrag. For sandheden er, at du har været i gang med at digitalisere din virksomhed i flere år. Digitaliseringen er nemlig kommet i flere bølger. Den første var pc’en, den næste var internettet og den tredje var mobile. Tillykke! Du er allerede godt på vej.

Udnyt den teknologi, som allerede findes

Så når vi nu taler om digitalisering, handler det i virkeligheden ofte om at udnytte de teknologier, som vi i forvejen råder over. Og fordi vi mennesker efterhånden har været i gang med det digitale i mange år, er vi også blevet ret gode til det.

Derfor udvikler man heller ikke længere alting fra bunden. Findes der allerede en løsning, så brug den i stedet for at opfinde den dybe tallerken selv. Det er enkelt, billigt og hurtigt. Lad os se på et eksempel fra vores verden: den digitale postkasse.

Du kan sende digital post allerede i morgen

Her hos InterMail har vi i mange år beskæftiget os med distribution. Først i form af fysiske forsendelser, men i de senere år mere og mere i digital form. Vi kender derfor processen med digital transformation indefra – og den er god. For man bliver glad, når man kan gøre noget på en smartere måde og samtidig tjene penge.

Hvis du for eksempel er et lægehus eller advokatkontor, så kan I med e-Boks kommunikere digitalt med jeres klienter. Beskederne kommer langt hurtigere frem, og det er billigere end med traditionel post. Og alt er naturligvis GDPR-sikkkert. Så du kan lige så godt komme i gang nu. Du kan ringe til os i dag og være i gang i morgen. Den slags små steps kræver næsten ikke noget af dig, men vil få stor betydning for dig, dine kunder og din virksomhed.

Kunne du lide, hvad du læste?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet Loyalty Insight, hvor vi én gang om måneden sender dig seneste nyt om, hvordan du skaber stærke kunderelationer, optimerer og automatiserer din marketing og ikke mindst, hvordan du omdanner data til værdiskabende kommunikation.

Tilmeld dig Loyalty Insight og bliv klogere på kundeloyalitet


Det med småt
Du siger ja tak til at modtage post og elektronisk post med nyheder om InterMails produktsortiment, konkurrencer og events. Du giver også tilladelse til, at vi indsamler og behandler personoplysninger, herunder fx kontaktoplysninger, oplysninger om præferencer og interesser, historik samt adfærd på InterMails hjemmeside til brug for målrettet markedsføring. Vi videregiver ikke din mailadresse til tredjepart, og du kan naturligvis til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.