BAUHAUS føler næsten, at vi er inhouse

7. december 2018

BAUHAUS føler næsten, at vi er inhouse

InterMail har siden 2015 hjulpet BAUHAUS med at komme endnu tættere på deres kunder. Det har vist sig at være et frugtbart samarbejde, hvor BAUHAUS især sætter pris på den tætte kontakt til os.

 

Tilbage i 1960 var BAUHAUS de første til at samle alt det, håndværkere og gør-det-selv-folk havde brug for, under et tag. Så allerede fra begyndelsen havde BAUHAUS fokus på sine kunder – og det fokus lever i bedste velgående i dag: Man har en lille, men velfungerende CRM-afdeling, som hele tiden arbejder på at forstå kunderne i BAUHAUS endnu bedre. For når man gør det, bliver det meget lettere at lave relevant kommunikation til dem. Samtidig er det også her, ansvaret for at knytte kredittilbud sammen med fordele, rabatter og tilbud ligger.

Integration med eksisterende løsning

BAUHAUS havde i forvejen sit eget omkostningsfri kreditkort (i samarbejde med Resurs Bank), som giver bonus og medlemsfordele til kunderne. I 2015 implementerede BAUHAUS CRM-værktøjet RelationPlus fra InterMail i det eksisterende kort. Målet var at skabe en loyalitetskabende helhedsløsning, som på en gang var enkel og let at håndtere, samtidig med at der skulle være nem adgang til support.

Det sidste var særlig vigtigt, fordi CRM-arbejdet hviler på en enkelt person i BAUHAUS, CRM Manager Anna Gustafsson. Hun er meget glad for vores loyalitetsløsning, for som hun siger:

BAUHAUS har fået meget større viden om sine kunder og deres adfærd, hvad der gør, at vi kan agere smartere og justere vores markedsføring for at få større effekt. Jeg sætter pris på, at RelationPlus er en enkel og let helhedsløsning, som jeg kan håndtere på egen hånd. Men det bedste er den personlige støtte, og den support jeg får fra InterMail.

Faktisk er relationen så tæt, at hun oplever, at medarbejderne fra InterMail er så dedikerede, at de lige så godt kunne arbejde i BAUHAUS – uanset om det drejer sig om udviklingsspørgsmål, analyse af kundedata eller de mere trivielle opgaver som at sende filer til bonusudsendelser.

En virkelig god helhedsløsning

BAUHAUS-kortet bruges til at rekrutteres medlemmer til BAUHAUS’ bonusprogram, både via varehusene og hjemmesiden. På den måde samles alle kundedata i RelationPlus. RelationPlus er på samme tid en kampagnestyret CRM-løsning, der er fuldt integreret med BAUHAUS’ forskellige dialogkanaler. Med Anna Gustafssons ord har hun fået: ”En virkelig god helhedsløsning for BAUHAUS’ CRM-arbejde, som gør det muligt for mig at fokusere på markedet og kampagner.

Hvis du kan genkende nogle af de behov eller udfordringer, som BAUHAUS stod med, så er du meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kunne du lide, hvad du læste?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet Loyalty Insight, hvor vi én gang om måneden sender dig seneste nyt om, hvordan du skaber stærke kunderelationer, optimerer og automatiserer din marketing og ikke mindst, hvordan du omdanner data til værdiskabende kommunikation.

Tilmeld dig Loyalty Insight og bliv klogere på kundeloyalitet


Det med småt
Du siger ja tak til at modtage post og elektronisk post med nyheder om InterMails produktsortiment, konkurrencer og events. Du giver også tilladelse til, at vi indsamler og behandler personoplysninger, herunder fx kontaktoplysninger, oplysninger om præferencer og interesser, historik samt adfærd på InterMails hjemmeside til brug for målrettet markedsføring. Vi videregiver ikke din mailadresse til tredjepart, og du kan naturligvis til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.