Administrativ kommunikation

Brug IM Connect til din administrative kommunikation

IM Connect er vores svar på en fremtidssikret og automatisk håndtering af din administrative kommunikation. Vi gør det enkelt for dig som afsender at distribuere din forsendelse i præcis den eller de kanaler, din modtager ønsker at få information i. Du sender en fil til os, og så sørger vi for at distribuere forsendelsen på præcis den måde, modtageren ønsker det.

Kontakt

Let adgang til alle kanaler

IM Connect er InterMails svar på en fremtidssikret og automatisk håndtering af din kundekommunikation i alle kanaler. Vi modtager og behandler dine data og distribuerer kommunikationen efter de regler, vi sammen sætter op.

Sådan virker printerdriveren fra InterMail

IM Connect gør det enkelt for dig som afsender at distribuere din forsendelse i præcis den kanal, din modtager ønsker at få information i.

Du sender en fil til os, og så sørger vi for at distribuere forsendelsen på præcis den måde, modtageren ønsker det. Alt efter indholdet i filen og kundens individuelle valg, sker udsendelsen fx via nogle af følgende kanaler:

• Sikker e-mail med bilag eller pdf

• Digital mailbox: e-Boks (Danmark) eller Kivra (Sverige)

• E-invoice

• App, web og sms

• Printet og sendt som fysisk brev

Arkiv

Alle dokumenter kan arkiveres automatisk i vores online arkiv, uanset om det drejer sig om fakturaer, ordrebekræftelser eller lignende. På den måde kan du hurtigt og enkelt finde dokumenterne frem, når du modtager henvendelser fra dine kunder.

Dine kunder kan desuden selv søge i egne dokumenter, hvilket er med til at reducere dine omkostninger til kundeservice.

Track & Trace

Med Track & Trace monitorerer vi jeres udsendelse og sætter et automatisk flow i gang, hvis modtageren ikke responderer. Vi sikrer fx, at der automatisk sendes et fysisk brev, hvis et dokument sendt via e-mail, EDI eller e-Boks ikke registreres som åbnet.

På den måde kan du altid være sikker på, at modtageren får din forsendelse.

Portooptimering

Porto udgør ofte en væsentlig del af budgettet.

Uanset om du vælger at sende dine breve i egne konvolutter eller at benytte dig af vores konsoliderede fjernprintløsning, hjælper vi med optimering af porto og forsendelse.

Udskriv alle former for dokumenter

Automatisk upload via Cloudløsning

Sikker udsendelse via Kivra eller e-Boks

Udsendelse af sikker e-mail via link

Print og udsendelse via fysisk post

Portooptimering for kontrol af omkostninger

Track & Trace - opfølgning og genudsendelse

Vi garanterer maksimal sikkerhed i forsendelsen

Moderne cloud service

Opnå hurtige besparelser. Optimér jeres interne arbejdsgange.

IM Connect er en standardiseret cloud service, som gør integrationen med jeres egne systemer let. Det brugervenlige interface gør det nemt for medarbejderne at administrere.

Det er let at installere og komme i gang, uden at der er behov for dyre konsulenter.

Kort sagt: Store besparelser uden store investeringer.

IM Connect Printerdriver

Vores IM Connect Printerdriver er en perfekt løsning, hvis din virksomhed fx har flere lokale kontorer med ansatte, der sender filer, som fx medlemsbreve og regninger, enkeltvis. Ved at installere vores printerdriver, sikrer vi en professionel håndtering samt et ensartet udtryk i kommunikationen, ved at samle jeres lokale udsendelser centralt. Du kan vælge udsendelse for udsendelse, om kunden skal have dit brev fysisk eller digitalt.

Uanset om du vælger at sende dine breve i egne konvolutter eller at benytte dig af vores fjernprintløsning, hjælper vi med optimering af porto og forsendelse.

IM Connect Enterprise

Sender din virksomhed store batches med filer systematisk (eksempelvis hver mandag, onsdag og fredag), er vores IM Connect Enterprise den rette løsning. I samarbejde med jer sætter vi jeres udsendelser op i automatiserede flows efter de regler, der passer til jeres virksomhed – og distribuerer budskabet i de kanaler, der passer jer og jeres kunder, online såvel som offline.

Uanset om du vælger at sende dine breve i egne konvolutter eller at benytte dig af vores fjernprintløsning, hjælper vi med optimering af porto og forsendelse.

Lad os analysere printflowet i jeres virksomhed og give vores bud på en løsning, der passer præcis til jeres behov!

Kontakt

Cases med IM Connect

Vil du vide mere om IM Connect?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

 

Vi har hjulpet en lang række virksomheder