RelationPlus® er StroedeRaltons standardløsning til kundepleje, som i dag bruges af producenter af førende varemærker i Norden til håndtering af kundeinformationer, kundekommunikation og kundeudvikling. Relation Plus® og forgængeren cmart™ er blevet udviklet siden 1998 og bygger på den erfaring, som StroedeRalton har erhvervet inden for dette område sammen med sine kunder siden begyndelsen af 1946. Den nyeste version af Relation Plus® er baseret på Microsofts .NET arkitektur og blev lanceret første gang i efteråret 2002.

I efteråret 2012 blev version 2 af RelationPlus® færdiggjort, og der blev frigivet en helt ny webapplikation.

Platformen er opbygget omkring standardiserede basismoduler til håndtering af kunde- og kampagneinformationer. Til dette tilbyder StroedeRalton standardiserede tillægsmoduler til forskellige virksomhedsområder samt kundetilpasninger og udvidelser, så vores kunder kan få skræddersyede løsninger. Løsningen benyttes i dag af flere af Nordens mest kendte varemærkeproducenter og håndterer dagligt millioner af kunderelationer. Antallet af interne brugere af web-grænsefladen kan være fra et par stykker til flere hundrede.

Platformen bygger på Microsofts produkter og er en flerlagsløsning, der er udviklet efter Microsofts standard for web-tilpasninger. Brugerne af løsningen arbejder helt og holdent via en web-grænseflade.

Det følgende dokument beskriver kort arkitekturen i RelationPlus® rammesystem og applikation.

Ved arkitektur forstås strukturen i RelationPlus®. Det betyder, at opbygningen af systemet beskrives i form af komponenter, og hvordan disse samarbejder med hinanden. Derudover beskrives principperne, som styrer den aktuelle strukturering.