Du får konklusionen først

For i sidste ende handler kundeloyalitet om forretning, og her er konklusionen klokkeklar: indsatsen kan ses på bundlinjen, og din forretning bliver styrket.

Relation Plus skaber og fastholder værdifulde kunderelationer og udnytter det fulde potentiale hos dine kunder. Du kan identificere, hvilke kunder som er mest lønsomme og dokumentere afkastet for hver krone, som investeres i marketingaktiviteter. Vi glæder os dermed over, at kunne hjælpe vores kunder med større ROMI.

Verdens stærkeste valuta: Loyalitet

Når du først har etableret loyaliteten, har du både en værdifuld langsigtet kunderelation og en stærk ambassadør for dit brand. Du skaber også et bånd mellem dig og kunden, der sikrer at du altid er kundens foretrukne valg.

Ved at tage sig godt af dine eksisterende kunder, være lydhør og kommunikere med dem på deres betingelser, øger du såvel købsfrekvensen som loyaliteten.

Beviset på loyaliteten – medlemskortet

Medlemskortet bekræfter og styrker medlemsskabet i loyalitetsprogrammet, uanset om kortet er et fysisk plastikkort eller det ligger elektronisk på telefonen – og vi kan selvfølgelig producere begge dele.

Vores dialogløsninger hjælper dig med at beholde de eksisterende kunder ved at udføre specifikke aktiviteter på selekterede grupper. Vi tilpasser og aktiverer kommunikationen over for den enkelte kunde, når det er relevant i forhold til kundens beslutningsproces eller adfærd.

Bonussystemer

Vi har lavet adskillige undersøgelser for at dokumentere, hvorfor man som kunde vælger at melde sig ind i en kundeklub. Og svarene er klare: Den vigtigste grund til, at være medlem af en kundeklub, er at få bonus af sine køb.

Vi håndterer årligt transaktioner for 10 mia. kr. og via vores systemer sørger vi automatisk for udbetaling af bonus til dine kunder. Uanset om det gælder opsparing af bonuspoint, fratrækkelse af bonus direkte ved køb – eller hvordan du foretrækker at administrere bonusordningen.

Udover bonus er de to næst-vigtigste ting for kunderne iøvrigt at modtage tilbud før alle andre og få bedre service end ikke-medlemmer. Følelsen af at være noget specielt, at være ”VIP” er også vigtigt.

Det er via medlemsskabet, at kunden får alle fordelene. Omvendt åbner medlemsskabet døren til kunden for klubberne, idet kunden giver permission til at modtage diverse markedsføringsmateriale fra dig, og hun kan samtidig indtaste flere oplysninger om sig selv via ”min side” – nyttige oplysninger, som du kan bruge i markedsføringen fremadrettet.