Vi sikrer, at din kommunikation har de bedst mulige forudsætninger for at nå frem til modtageren – uanset mediet

Nå ud til flest mulige modtagere til bedst mulige pris. Vi rådgiver dig om den bedst mulige distributionsform til din opgave. Når det gælder den elektroniske dialog, såsom email og sms, er der mange muligheder for at øge effektiviteten. Og drejer det sig om udsendelse af fysisk materiale, hjælper vi dig med at vælge postdistributør ud fra parametre som leveringstid, modtagerland, vægt, størrelse, mængde, frekvens med mere.

Derved opnår du størst mulig dækning til lavest mulige omkostninger.

RelationDialog

Med vores værktøj RelationDialog kan du selv udsende kampagner via email, mobil eller som fysiske forsendelser. RelationDialog er ideelt for dig, som har et højt aktivitetsniveau med mange afdelinger/butikker, og som selv vil kommunikere direkte med kunderne. Du kan skabe alt fra simple mailings til individuel dialog i flere kanaler, få et samlet overblik og indsamle værdifuld respons.

Via et administrationsmodul kan du tildele hver enkelt bruger individuelle rettigheder og fx. ”låse” elementer og dermed sikre, at dit brand har samme profil, uanset hvem som er afsender.

Vi kan opsætte hændelsesstyrede kampagner, som hjælper dig med emnegenerering, kundepleje, krydssalg mm. Løsningen håndterer både den automatiske udsendelse og kundernes respons, samt samler alle data i rapporter, som gør det muligt at agere straks.

Med rapporteringsfunktionen får du det fulde overblik over dine kanaler, respons og salg. Du kan følge hver enkelt kunde gennem alle kontaktpunkter og se en direkte sammenhæng mellem din markedsføringsindsats og dine resultater.

Distribution

Dit valg af distributionskanaler har stor betydning for resultatet af din dialog. Afhængigt af dit budskab, dine modtageres profil, kanalpræference, dit budget og behov for frekvens, giver vi dig råd om hvordan du kan kombinere de enkelte kanaler, for mest effektivt at nå dine modtagere, få bedre timing og kosteffektivitet i din kommunikation.

Rådgivning

Vi holder dig opdateret om hvilke produkter og tjenester, som udbydes af de enkelte distributører og giver dig gode råd om, hvilke produkter, som passer din opgave bedst. Og uanset hvilket mix af medier og kanaler du vælger, kan vi hjælpe dig hele vejen, både online og offline med produktion og fremstilling.