Vi hjælper vores kunder med at bygge stærkere relationer til deres kunder

Vores vision er at sætte branchestandarden og blive Nordens førende leverandør af integrerede løsninger til effektiv eksekvering af direkte markedskommunikation.

Vores mission er at hjælpe vores kunder med at optimere og automatisere deres markedskommunikation på tværs af distributionskanaler. Med andre ord: Vi hjælper vores kunder med at bygge stærkere relationer til deres kunder.

Vi vil gerne gøre det nemt for vores kunder

Derfor tilbyder vi en bred portefølje af services inden for Direct Marketing i InterMail. Det giver vores kunder mulighed for at vælge os som leverandør på ét eller flere produkter, fra speciallavede konvolutter, over kundeloyalitetsløsninger, produktion af kampagnemateriale, pakning og distribution – fra idé til det færdige produkt, der lander i kundens postkasse. Både den digitale og den fysiske.

InterMails historie

Stroede blev grundlagt i Göteborg i 1946 og har gennem årene udviklet nogle af Sveriges bedste markedsdatabaser. Ralton startede i Helsingborg i 1963 med at pakketere bl.a. Ellos’ og IKEA’s kataloger. I 2004 fusionerede de to firmaer til StroedeRalton og i 2007 blev StroedeRalton opkøbt af danske InterMail. I 2012 skiftede det danske datterselskab Lettershop Mailservice navn til StroedeRalton og ved således at kombinere InterMails eksisterende aktiviteter med aktiviteterne i StroedeRalton tilbydes vores kunder i dag bredere og  mere attraktive services inden for avancerede kommunikationsløsninger og gennem årene er vi blevet én af Nordens største aktører indenfor relationsmarkedsføring.

Vores vision er at sætte branchestandarden og blive Nordens førende leverandør af integrerede løsninger til effektiv eksekvering af direkte markedskommunikation.

Vores mission er at hjælpe vores kunder med at optimere og automatisere deres markedskommunikation på tværs af distributionskanaler. Med andre ord: Vi hjælper vores kunder med at bygge stærkere relationer til deres kunder.

Kommunikationsdivisionen i InterMail dækker hele spektret fra loyalitetsløsninger for kundeklubber til fakturaforsendelser og direct marketing-kampagner. Vi støtter vores kunder hele vejen fra segmentering af kundegrupper, levering af tryksager, forsendelser af breve, direct mail, e-mail eller SMS over responshåndtering til analyse af kundedata.

Vi kommunikerer med mere end 100 mio. modtagere hvert år. Erfaringerne konverterer vi til Best Practice, som vi proaktivt deler med vores kunder. På den måde sikrer vi, at du får den bedste løsning på din udfordring. Vores erfarenhed anvender vi også til at sikre, at projektet bliver gennemført så effektivt som muligt.

InterMail er en børsnoteret nordisk koncern med hovedsæde i Hvidovre og lokalkontorer i Kungsbacka og Stockholm.