Information omkring PostDanmarks prisstigninger på porto pr. 1. januar 2016

Vi har fået flere henvendelser fra vores kunder omkring Postens varslede prisstigninger, og vi vil derfor herunder give et indblik i, hvad det kommer til at betyde for dig.

Sagen er, at det primært er den private forbruger, der rammes, når Postens priser på A-post stiger med op til 90 %. Men langt størstedelen af vores kunder sender økonomibreve (B- og C-post), og som du kan se i skemaet herunder, er det minimale (og forventelige) prisstigninger, der rammer disse grupper.

Portostigninger_PostDanmark_2016_01

Ovenstående oplysninger er hentet fra PostDanmarks hjemmeside

 

Portostigninger_PostDanmark_2016_02

Er du i tvivl om den direkte konsekvens for dig, så tag endelig fat i din kontaktperson hos os, som altid er parat til kvalificeret rådgivning omkring bl.a. portobesparelser.

Postkassen er tom!

I dag ved vi, at 73% af forbrugerne foretrækker en fysisk direct mail frem for andre kontaktformer. Og helt op til 65% af modtagerne har efterfølgende responderet efter modtagelse af en direct mail. Tankevækkende resultater. Så hvorfor ikke udnytte, at postkassen ikke er nær så fyldt som tidligere? Flere firmaer har allerede ”genopdaget” fordelene ved den ”gode gammeldags” fysiske DM, men du har stadig mulighed for at være blandt de første, der er tilbage i postkassen.

20-80-reglen

Download pdf