Rigtigt udført er direct mail en vinderstrategi. Og den største effekt får du ved at kombinere det fysiske brev med online.

Kontakt

Direct mail er en klassisk reklamedisciplin. David Ogilvy kaldte den ligefrem ”my first love and secret weapon”. Og direct mailen lever stadig i bedste velgående, fordi dens grundlæggende principper om at kunne målrette, personalisere og måle på ROI er blevet vigtigere med tiden.

Der er blevet længere mellem brevene. Derfor leverer du et særligt budskab, når du sender et: Det her er vigtigt – og det er du som modtager også.

Hvis du er som de fleste andre, får du masser af nyhedsbreve hver dag – og sletter en stor del af dem uåbnede. Faktisk bliver 78 % af alle e-mails aldrig åbnet. Men da du modtager få fysiske breve, er hvert af dem en lille begivenhed. Derfor har brevet en positiv branding- og salgseffekt. Samtidig går kommunikationen klart igennem, da vi mennesker bedre kan overskue trykt information end information på en skærm.*

Og det bedste af det hele: Som afsender kan du vælge præcis hvem, der skal have dit brev, og måle på det hele – også ROI.

* ”Behind the Mind” fra PostNord (2016)

Når man har en hammer, ligner alting et søm

Heldigvis har vi en del mere end en hammer i værktøjskassen. I vores hus finder du alle de kompetencer, du har brug for – lige fra kreativt oplæg til tryk og distribution af din direct mail til banebrydende DM-programmer.

Vi leverer markedskommunikation på tværs af distributionskanaler. Det betyder, at du får en helt unik erfaring at trække på.

Kontakt os, og få en gennemgang af dine muligheder.

Hvis din målgruppe er meget digital, er det endnu bedre også at sende dem et brev.

Du kan ikke adblocke et brev

Det kan virke underligt, men den er god nok. Hvis din målgruppe er meget digital, så når et brev lettere frem end en onlinekampagne. For jo mere digitale folk er, desto større er risikoen for, at de har en adblocker. Derfor anbefaler vi kombinationen af fysisk og digital kommunikation. Og det er med dokumenteret effekt:

”En kombination af trykt og digital reklame giver den bedste effekt. Kombinationen giver større effekt end kanalerne hver for sig.”*

Og ja, det gælder også de unge. Vi har tilmed tal, der viser effekten i praksis. Fx testede Ikano Bank, hvordan de fik flest kunder til at tage imod et lånetilbud. Og med 101 % vækst i salget slog kombinationen af brev og mail klart både to breve og to mails, som i snit landede på 59,1 %.**

* ”Behind the Mind” samt **”The Letter in Digital Denmark”, PostNord

Gør det personligt

Alt for mange nyhedsbreve bliver slettet. En af grundene er, at de ikke er personlige. En simpel ting som at tilføje modtagerens navn i en mail øger straks åbningsraten. Du kan også øge relevansen for din modtager ved kun at sende tilbud, som matcher den type varer, de før har købt.

Når du gør din kommunikation personlig, viser du igen, at din kunde er noget særligt. Især unge foretrækker personalisering, viser en rapport fra Adobe fra 2017. Og ja, du kan gøre både breve og mails personlige. Det kræver måske en lidt større indsats, men effekten er tilsvarende meget større. Har du ikke selv tid eller lyst til at binde an med opgaven, så kontakt os.

Vi gør det nemt for vores kunder!

Vores målsætning er at gøre det så nemt som muligt for vores kunder. Vi tilbyder derfor en komplet pakke af ydelser inden for Direct Marketing – fra kreativ proces til tryk og distribution.

Men du har selvfølgelig også mulighed for at “stige på toget” præcis der i processen, det passer dig bedst. Vores mål er i sidste ende at sikre dig et kvalitetsprodukt, uanset hvor i processen, vi skal hjælpe dig.

Til konkurrencedygtige priser, med hurtig levering, stor fleksibilitet og professionel rådgivning fra vores mange produktspecialister.

Portooptimering

Porto udgør ofte en væsentlig del af budgettet

Vi hjælper dig med at optimere dine forsendelser, så du opnår – ofte meget store – besparelser på udgifterne til porto. Vi samarbejder med flere forskellige distributører i både ind- og udland, og rådgiver dig hver gang til den bedste løsning.

Uanset om du vælger at sende dine breve i egne konvolutter eller at benytte dig af vores konsoliderede fjernprintløsning, hjælper vi med optimering af porto og forsendelse.

Vejen til forbrugernes hjerte går gennem postkassen

98 % tjekker deres fysiske postkasse dagligt

Jeg vil gerne kontaktes for at få inspiration om Direct Mail

Kontakt mig

  • Luk vindue
  • Kort beskrivelse (evt.)
We use Cookies - By using this site or closing this you agree to our Cookies policy.
Accept
x