Vi sørger for at dit brand når ud til dine kunder

For at opbygge og vedligeholde sit brand, er det vigtigt at være synlig så mange steder som muligt i kontakten med kunderne. Fra fakturaen, der bliver sendt i en konvolut med logo på – over forsendelsesæsken, man sender sine varer i – og til selve produktemballagen.

Kampen om kundernes opmærksomhed er benhård og det gælder derfor om at skille sig ud fra konkurrenterne – også når det kommer til konvolutter og emballage, idet disse i stigende grad opfattes som en integreret del af en virksomheds grafiske profil og som et vigtigt reklamemedie.

Vi tilbyder et komplet og konkurrencedygtigt sortiment af konvolutter og emballageprodukter i højeste kvalitet, med og uden tryk i flexo- offset eller digitaltryk. Vores medarbejdere sidder klar med deres ekspertise og faglige overblik, så vi kan hjælpe dig med at finde netop den emballering, der passer til dit behov.

Et brev skaber troværdighed

Der er sket meget, siden man i tidernes morgen begyndte at sende budskaber til hinanden i konvolutter, og meget af vores kommunikation i dag foregår elektronisk. Men netop breve sendt i konvolut har vist sig at have en positiv effekt hos modtageren. Et brev skaber nemlig stor troværdighed og opmærksomhed.

Hvilken konvolut passer til dit behov?

Vi producerer ca. en milliard konvolutter om året på vores fabrik i Oskarshamn. De fleste af disse er standardkonvolutter, men behovet for individuelt producerede og tilpassede konvolutter stiger og her hjælper vi dig gerne med at specialtilpasse konvolutten, så den passer præcist til jeres behov.

Er du i tvivl om hvilken konvolut eller emballage du skal vælge, så kontakt os endelig. Vi sidder klar ved telefonerne!