Sæt X i din kalender 26. oktober 2017, hvor årets Benchmark Loyalty konference løber af stablen i København!

Temaet er Fremtidens datastyrede kunderejse og igen i år har vi inviteret nogle spændende talere til at give deres syn på fremtiden fra forskellige vinkler:

 

Per Østergaard Jacobsen fra CBS kommer og fortæller om resultaterne fra sin seneste forskning ”Disrupt your mindset to transform your business with Big Data”.

”Big Data er i disse år på alles læber og synes at være ”det nye sort”, enten som enkeltstående begreb eller som del af en digitalisering. Som så ofte før har vi dog set, at ny teknologi i sig selv ikke er løsningen på udfordringerne.”

Per Østergaard Jacobsen har lang erfaring både med CRM og kundeklubber og lover at give nogle praktiske råd til, hvordan du selv kan gribe udfordringerne an i din egen virksomhed.

 

Baltazar Ozonek er Nordic Head of Marketing Technology hos GroupMMed en bred baggrund inden for digital marketing har Baltazar erfaring med udvikling af digital strategi, medieindkøb og analyse og ikke mindst muligheder og begrænsninger ved annonce- og marketingteknologi, som han til dagligt rådgiver om hos GroupM. Med sig har han Saii Joveini Shahnazi, Senior Business Development Manager hos IBMSaii er i en ung alder allerede blevet seniorrådgiver hos IBM. Han rådgiver danske og internationale virksomheder om, hvordan de i dag kan styrke deres forretning ved hjælp af machine learning, kunstig intelligens og cognitive computing.

På konferencen forklarer Baltazar og Saii, hvordan virksomheder kan komme i gang med at skabe konkurrencemæssige fordele med machine learning og AI og at det med dagens værktøjer hverken kræver en doktorgrad eller et millionbudget at starte ud med en datadrevet tilgang til optimering af kunderejsen.

 

Derudover kommer Kim Lerborg, CEO i Response Optimizer og præsenterer et par relevante kundecases. Kim har arbejdet med responsmarkedsføring i mere end 25 år, og har stor erfaring i at arbejde med abonnementsforretninger, medlemsklubber, postordrevirksomheder og velgørende organisationer.

Som firmanavnet antyder er Response Optimizer et specialbureau i optimering af direct marketing kampagner både off- og online. Specielt er Kim lykkedes med at få de gamle traditionelle kanaler som adresseløse udsendelser, indstik i aviser og magasiner samt direct mail til at virke. Ofte i et mix med forskellige digitale kanaler.

 

Vind Per Østergaard Jacobsens bog eller Trendanalysen 2017 fra MyResearch!

I år har vi to signerede eksemplarer af Per Østergaard Jacobsens bog Disrupt your mindset to transform your business with Big Data (værdi 350,-kr.) samt 4 eksemplarer af Trendanalysen 2017 fra MyResearch (værdi 3.950,-) på højkant!

 

Program

8.30-9.00       Indtjek, morgenmad og networking

9.00-9.15        Velkommen v. Charlotte Novella, InterMail

9.15-10.00      Per Østergaard Jacobsen, CBS

10.00-10.45   Baltazar Ozonek, GroupM samt Saii Joveini Shahnazi, IBM Danmark

10.45-11.15     Pause, networking og demonstration af IM Loyalty

11.15-12.15      Kim Lerborg, Response Optimizer

12.15-12.30    Afrunding og tak for i dag. Sandwich-to-go

 

Sted

Arbejdermuseet, Rømersgade 22, 1362 København K (lige ved Nørreport og P-hus)

 

Vi glæder os til at se dig til et spændende program den 26. oktober kl. 9.00-12.30 på Arbejdermuseet i København.

 

PS. Arrangementet er gratis, men vi opkræver et no-show fee på 500,- kr., hvis du udebliver uden at melde afbud.

 

PS vi har en blog som handler om kundekommunikation, direct mail, kundeklubber og loyalitet. Tjek den ud her 

Få inspiration direkte i din mailboks ved at abonnere på vores nyhedsbrev Loyalty Insight her. Alle der tilmelder sig inden 25. oktober deltager i lodtrækningen om to bøger af Per Østergaard Jacobsen: Disrupt your mindset to transform your business with Big Data