Sæt X i din kalender 26. oktober 2017, hvor årets Benchmark Loyalty konference løber af stablen i København!

Temaet er Fremtidens datastyrede kunderejse og igen i år har vi inviteret nogle spændende talere til at give deres syn på fremtiden fra forskellige vinkler.

Vi opdaterer løbende denne side med talere og program, men kan allerede nu løfte sløret for, at Per Østergaard Jacobsen fra CBS kommer og fortæller om resultaterne fra sin seneste forskning ”Disrupt your mindset to transform your business with Big Data”.

”Big Data er i disse år på alles læber og synes at være ”det nye sort”, enten som enkeltstående begreb eller som del af en digitalisering. Som så ofte før har vi dog set, at ny teknologi i sig selv ikke er løsningen på udfordringerne.”

Per Østergaard Jacobsen har lang erfaring både med CRM og kundeklubber og lover at give nogle praktiske råd til, hvordan du selv kan gribe udfordringerne an i din egen virksomhed.

Derudover kommer Baltazar Ozonek, Head of Marketing Technology hos GroupM og fortæller om hvordan de hos GroupM bruger data fra bl.a. Watson til at optimere brugerrejsen. Baltazar har en bred baggrund inden for digital strategi, digital marketing, digitale medier og online advertising.

Vi præsenterer som sædvanlig også en kundecase og har i år derudover nogle eksemplarer af Per Østergaard Jacobsens bog Disrupt your mindset to transform your business with Big Data samt Trendanalysen 2017 fra MyResearch på højkant!

Vi glæder os til at se dig 26. oktober kl. 9.00-12.30 på Arbejdermuseet i København.

 

Tilmelding

 

 

PS. Arrangementet er gratis, men vi opkræver et no-show fee på 500,- kr., hvis du udebliver uden at melde afbud.