InterMail kåret til Årets Virksomhed i Brøndby Kommune

Det var med stor fornøjelse og ikke uden en vis stolthed at InterMail den 28. Januar 2016 på Brøndby Rådhus vandt prisen som Årets Virksomhed 2015 i Brøndby Kommune.

Begrundelsen er vores mangeårige samarbejde med Brøndby Kommunes Jobcenter, hvor vi ikke mindst i 2015 har haft mange praktikanter ansat i vores produktion her på Stamholmen i indslusningsjob. Typisk har vi mellem 8-15 i praktik ad gangen, hvoraf nogle ender med fastansættelse, mens hovedparten fortsætter i andre jobs uden for InterMail.

På billedet ses adm.dir. Jens Knudsen, Iraj Mirmojtahedi og Torben Christensen samt Viceborgmester Kent Max Hagelund fra Brøndby Kommune.

Det er primært Torben og Iraj, der med stor ildhu som mentorer er med til at finde passende opgaver og løbende give feedback til både praktikanterne og til Jobcentret i Brøndby Kommune. Det er en glæde, når man kan se mennesker få en chance – en jobmæssig mulighed – og gribe den.

Hvad er prisen? Æren plus en skulptur af Carsten Jensen, der nu pryder vores reception.

Og ja – vi ligger faktisk i Hvidovre Kommune med kommunegrænsen 200 meter længere oppe ad Stamholmen, hvilket ikke gør prisen mindre bemærkelsesværdig.